Oude kleding krijgt een tweede kans bij Brillante

Een van de projecten die Zonta Rotterdam aan de Maas ondersteunt is de Stichting Brillante met haar unieke kledingwinkel: Brillante.

In deze winkel aan de Sint Andriesstraat 208 in Bloemhof, Rotterdam krijgen kleding en speelgoed een tweede kans. Deze winkel heeft eind 2015 haar deuren geopend en is nu al succesvol!

Brillante biedt namelijk prachtige kwaliteit tweedekans kleding aan voor een scherpe kleine prijs. Zo kan iedereen goed voor de dag komen, ongeacht je budget.

Tijdens een feestelijke avond heeft Zonta Rotterdam aan de Maas begin maart samen met Brillante de kracht van vrouwen gevierd.  De Zontians kregen een presentatie van de werkwijze van de dames van Brillante: hoe moet je ondernemen, ga je wel of niet onderhandelen over de prijs en hoe zorg je ervoor dat het assortiment er aantrekkelijk uitziet?
En natuurlijk heeft iedereen haar kans gegrepen om te shoppen! De Zonta vrouwen hebben de afgelopen maanden kleding en speelgoed aan de winkel gedoneerd – zo kon het dat onder veel hilariteit dames elkaars kleding kochten!

Net zoals Zonta Rotterdam aan de Maas, draagt Stichting Brillante bij aan het versterken van de maatschappelijke positie van vrouwen. De winkel biedt leer/werktrajecten aan voor vrouwen met een sociaal economische achterstand. Door hun talenten en kwaliteiten in de winkel verder te ontwikkelen, kunnen zij hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten. Het is hierdoor een inspirerende en stralende werkplek, wat voor de klanten niet onopgemerkt blijft. Brillante is een unieke winkel voor de mooiste koopjes met de beste atmosfeer. 

Er is niets zo krachtig als vrouwen die elkaar samen verder helpen en steunen. Mede door de vrouwen van Zonta Rotterdam aan de Maas is Brillante een mooie kwaliteitswinkel geworden waar je onbezorgd kan shoppen.
Belangstelling? De winkel is geopend:
maandag 13:00-17:00 uur,
dinsdag t/m zaterdag 10:00-17:00 uur,
zondag gesloten.

Brillante is ook te vinden op Facebook