Steun een Zonta-project met lekkere wijn

Zonta Rotterdam aan de Maas steunt Rotterdamse projecten die de positie van Rotterdamse vrouwen verbeteren. Vaak steunen we met kennis of het leggen van contacten, indien nodig steunen we ook projecten die extra financiering nodig hebben. En daar hebben we jouw hulp voor nodig!

 

Koop wijn en steun onze projecten

Om de financiering van projecten mogelijk te maken verkopen we heerlijke wijnen. De opbrengst ervan gaat naar projecten waarmee we Rotterdamse vrouwen helpen om sterker in hun schoenen te staan. Dit jaar nemen we dat heel letterlijk: met de opbrengst van de verkoop van onze wijnen ondersteunen we het Vlinderproject van Monteiro Gym. Zij geven verdedigingslessen aan Rotterdamse vrouwen die zijn mishandeld. Hier lees je meer over dit project.

 

Onze wijnen

Dit jaar hebben we samen met Simone van Chateautjes de volgende wijnen uitgekozen:

Een heerlijke witte: I Muri Bianco, uit Italie. Deze wijn bestaat uit 33% Malvasia Bianca, 33% Chardonnay en 33% Verdeca. De wijn is strogeel met gouden toppen. Intens fruitige geur met hints van rijp geel fruit. In de smaak een frisse aangename wijn die goed in balans is, met een lange finish. Heerlijk bij voorgerechten en vissoep, zachte kaas en pasta met lichte sauzen.

Als rode wijn hebben we de bijpassende I Muri Negroamaro gekozen. Deze is voor 100% van de Negroamaro-druif gemaakt. De Negroamaro is robijnrood van kleur met paarse tinten. Geur van intense aroma’s van fruit, zwarte bessen. Deze wijn heeft een medium body, is fluweelzacht en erg lekker. Een goede balans tussen frisheid en warme gevoelens, met een lange afdronk. Deze wijn is lekker in combinatie met pasta, vlees en kazen.

 

Wil jij deze wijn bestellen? Dat kan!

Wil jij ons project steunen, of heb je gewoon zin in lekkere wijn, voor jezelf of om cadeau te doen? Vul dan nu het bestelformulier in. Je kan de wijn vervolgens ophalen bij Wendy van der Stroom, na betaling van de kosten op rekeningnummer NL93INGB 0684 9493 93, t.n.v. W.A. Willemsen.

Je kan de wijn ook direct kopen en afhalen bij Simone van Chateautjes, Zwart Janstraat 136a in Rotterdam. Vermeld in dat geval dat je hem koopt om Zonta te ondersteunen.